VELIKA LEGO IZLOŽBA

0

Dečji kulturni centar Beograd i Klub ljubitelja LEGO kockica “Beokocka” organizuju otvaranje velike izložbe 20. i 21. septembra, od 10 do 20 časova, u Galeriji Dečjeg kulturnog centra Beograd, Takovska 8.

Velika lego izložba biće postavljena prvi put u Srbiji, a domaća i inostrana publika moći će da je vidi do 5. oktobra, kada se završava 45. Međunarodni susret dece Evrope “Radost Evrope”.

Na površini od 260 kvadratnih metara biće postavljene kreacije od lego kockica, u obliku kule od nekoliko metara visine, pametnih robota, čarobne šume, začaranih dvoraca, modernih gradova, svemirskih brodova i antropoloških životinjica koje se ponašaju kao ljudi.

Pored mnogobrojnih digitalnih kreacija i mozaika, od lego kockica biće izložene i kreacije iz poznatih bajki, basni i filmova, a između ostalih i velika bitka u “Srednjoj zemlji” iz Gospodara Prstenova, srednjevekovni okrsaji sa preko hiljadu lego čovečuljaka, andjela, zloća, čarobnih bića, superheroja, steampunk brodova, pokretnih vozova, mrdalica, drmalica i smejalica.

Izložbu će obogatiti lego radionice i crtaonice, kao i gosti iz inostranstva – Mađarske, Rumunije, Hrvatske, SAD i mnogih gradova iz unutrašnjosti Srbije. Pored toga, biće izloženi i radovi Angeli Ivana, našeg jedinog brendiranog i svetski prepoznatog master builder-a, dobitnika mnogobrojnih nagrada za kreacije i ambasadora Lego kompanije.

Ulaz je besplatan.

http://www.dkcb.rs

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.