Pešić: Peckaju nas da smo "KK sledeća sezona"

Mladost crveno–belih je došla do izražaja, a i rupe u odbrani su bile svedene na minimum. Ipak, odlaskom Adama Morisona, postavlja se pitanje da li će Crvena zvezda intenzivirati potragu za pojačanjima.

Kad smo započeli ovaj program, napravili smo dva tima, Crvenu zvezdu Beograd i Radnički FMP. Sada posmatramo kako se igrači razvijaju, kao i ko koliko može. To se najbolje vidi kroz mečeve. Do sada je bilo dosta dobrih stvari, ali i onih koje ne idu prema očekivanju – rekao je Pešić.

Trofejni stručnjak potom je istakao da traži igrače koji mogu da pomognu i donesu iskustvo, i dodao:

Neki igrači koji su nama bili interesantni nisu želeli da igraju u Crvenoj zvezdi ili su već imali klubove. Takva je situacija i po pitanju srpskih igrača koji su sa mog aspekta najvažniji pogotovo kada pričamo o sledećoj sezoni. Peckaju nas sa "KK sledeća sezona", ali šta da radimo.

Pešić je potom objasnio kakva je situacija što se tiče potpisivanja stranaca.

Meni zanimljivi igrači za koje sam smatrao da mogu da pomognu, već potpisali ugovore. Niko od njih nije želeo da igra samo ABA ligu, već i neko evropsko takmičenje, što je potpuno razumljivo. Mi smo zbog toga objektivno hendikepirani.

Izvor: zurnal.rs

Pogledajte još