Uskoro muzički par iz snova: Pink & Eminem

Pink je za list "The Herald Sun" otkrila da su se ona i Eminem dogovorili veoma brzo oko novog dueta, kao i da će sarađivati bez potpisivanja ugovora, što je svakako kuriozitet u današnjem svetu muzike. Jednostavno, Pink i Eminem će se sastati, otići u studio i snimiti duetsku pesmu "Here Comes The Weekend".

- Pitao me je da li želim da snimim duet s njim. Rekla sam mu da ću to uraditi veoma rado. Onda sam ga pitala da li on želi da snimi pesmu sa mnom. Rekao je da želi. Rukovali smo se, bez ikakvog potpisivanja ugovora - otkriva detalje ovog neobičnog dogovora pevačica Pink koja se vratila na scenu nakon rođenja ćerke Vilou.

Kako Pink opisuje njene i Eminemove fanove očekuje pesma koja će zvučati kao alternativa za klubove. Međutim, to nije jedina pesma koju će ovaj potencijalno moćni dvojac snimiti. Naime, čeka nas još jedna pesma koja će, kako kaže Pink, biti veoma smešna.

Pored Eminema, na novom albumu Pink pod nazivom "The Truth About Love", naćiće se i jedna pesma za koju tekst potpisuje nekadašnja velika pop zvezda Šer koja se zove "I Walk Alone".

Nama Pink i Eminem deluju kao muzički par iz snova. Zar ne?

Ali, ovo neće biti prvi duet Eminema i Pink. Setimo se pesme "Won't Back Down" sa njegovog albuma "Recovery", koju ako niste čuli pre... Pa, popravite tu grešku što pre!

Pogledajte još