Top pet najskupljih apartmana na svetu

5. Sky Villa Palms Resort Hju Hefnera u Las Vegasu
US$ 35,487 za noć

A u ovu cenu nisu uračunate zečice? Ne vredi onda tih para, možete reći. Veliki rotirajući krevet I kružni zatvoreni bazen brendiran logom zeca, umetnička dela koja je čuveni Hju lično izabrao... Apartman ima 836 kvadrata, dve sobe, ogromnu kadu i sto za poker kao i unutrašnji vodopad.

(old_image)

4. Penthouse apartman u Hotelu Martinez u Kanu
US$37,500 za noć

Ovaj apartman ima dva kupatila, hamam, saunu, restoran sa Mišelinovim zvezdicama, piano bar i ogromnu privatnu plažu. Uređen u art deko stilu, penthaus ima sve pogodnosti koje se samo mogu zamisliti u ovakvom hotelu, a možda je najlepša stvar u celoj priči pogled sa terase koji se pruža na ceo Kan.

(old_image)

3. Ty Warner Penthouse apartman u hotelu Četiri godišnja doba u Njujorku
US$41,836 za noć

Smešten na 400 kvadrata na vrhu zgrade, ovaj apartman pruža predivan pogled na ceo Menhetn. Gostima su na raspolaganju i Zen bašta, lični batler, personalni trener, privatni šofer... Luksuzno, nema šta.

(old_image)

2. Predsednički apartman u Raj Palace Hotelu u Jaipuru u Indiji
US$45,000 za noć

Ovaj apartman nekada je bio maharadžina rezidencija. Sa površinom od skoro 1500 kvadrata, jedan je od najvećih u Aziji. Dominiraju zlato, slonovača i staklo. Ovde su i privatni muzej, terasa, bazen...

(old_image)

1. Kraljevski Penthouse apartman u Hotelu President Wilson u Ženevi
US$65,000 za noć

Ovaj penthaus je zapravo kuća, a toliko otprilike i košta, složićete se. Pogled na Ženevsko jezero i Mont Blan, privatni lift, bilijar sala, biblioteka... Sve ovo ipak i vredi, ali da li baš ovoliko para...

Pogledajte još