Fanovi prave spot za Bajagu pred koncert na Kalemegdanu

"Pošto nam se beogradski koncert zove 'Bajaga i Instruktori sa prijateljima', mislili smo da bi bilo dobro da do tada imamo i spot koji pokazuje kako nas vide naši prijatelji, a to su fanovi koji su bili na našim svirkama, ali i ljudi iz našeg bliskog okruženja", objašnjava Momčilo Bajagić.

U zavisnosti od materijala koji pristigne, bend će odlučiti za koju pesmu sa albuma "Daljina, dim i prašina" će biti urađen novi spot.

U obzir dolaze sve vrste video snimaka, bilo da su napravljeni mobilinim telefonom, tabletom ili nekim trećim uređajem, a prikazuju Bajagu i Instruktore tokom nastupa, prilikom druženja sa fanovima, u šetnji gradom i slično.

Vlasnici snimaka koji na kraju budu uvršteni u novi spot biće nagrađeni besplatnim kartama za fan pit na koncertu 22. juna na Kalemegdanu, kao i druženjem sa članovima benda. Autori će biti potpisani u odjavnoj špici spota.

Snimke treba slati na bajagainstruktori@gmail.com do 10. maja, a u mejlu je pored linka sa kojeg se može skinuti snimak potrebno navesti ime autora, kao i mesto i vreme snimanja. Smatraće se da su autori snimaka automatskim slanjem linka dali saglasnost da njihov snimak bude upotrebljen u novom spotu.

Bajaga i instruktori su nedavno bili gosti u TV emisiji "Jelen Top 10", gde su uživo odsvirali tri pesme, između ostalih i jednu sa novog albuma:

Pogledajte još