Fanovi prave spot za Bajagu pred koncert na Kalemegdanu

0

Bajaga i Instruktori pozvali su fanove da im pošalju video snimke benda za potrebe izrade novog spota koji bi trebalo da se pojavi do velikog beogradskog koncerta 22. juna na Kalemegdanu.

“Pošto nam se beogradski koncert zove 'Bajaga i Instruktori sa prijateljima', mislili smo da bi bilo dobro da do tada imamo i spot koji pokazuje kako nas vide naši prijatelji, a to su fanovi koji su bili na našim svirkama, ali i ljudi iz našeg bliskog okruženja”, objašnjava Momčilo Bajagić.

U zavisnosti od materijala koji pristigne, bend će odlučiti za koju pesmu sa albuma “Daljina, dim i prašina” će biti urađen novi spot.

U obzir dolaze sve vrste video snimaka, bilo da su napravljeni mobilinim telefonom, tabletom ili nekim trećim uređajem, a prikazuju Bajagu i Instruktore tokom nastupa, prilikom druženja sa fanovima, u šetnji gradom i slično.

Vlasnici snimaka koji na kraju budu uvršteni u novi spot biće nagrađeni besplatnim kartama za fan pit na koncertu 22. juna na Kalemegdanu, kao i druženjem sa članovima benda. Autori će biti potpisani u odjavnoj špici spota.

Snimke treba slati na bajagainstruktori@gmail.com do 10. maja, a u mejlu je pored linka sa kojeg se može skinuti snimak potrebno navesti ime autora, kao i mesto i vreme snimanja. Smatraće se da su autori snimaka automatskim slanjem linka dali saglasnost da njihov snimak bude upotrebljen u novom spotu.

Bajaga i instruktori su nedavno bili gosti u TV emisiji “Jelen Top 10”, gde su uživo odsvirali tri pesme, između ostalih i jednu sa novog albuma:

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.