Arsenal Fest ima 3 jaka nova aduta!

Poznato je odnedavno da će se na festivalu pojaviti Goblini i nedavno ponovo oformljene Babe, a pridružiće im se - Hladno pivo, Partibrejkers i KKN.

Sa punom artiljerijom dolazimo da rasturimo publiku Arsenala", poručuje Zoran Kostić-Cane (na slici Nemanje Đorđevića), frontmen Brejkersa koji pripremaju novi album radno nazvan "Sirotinjsko carstvo", ali još uvek nije poznat datum njegovog izlaska.

Hladno pivo dolazi po drugi put na Arsenal Fest, bili su među headlinerima premijernog izdanja 2011. Oglasiće se, u međuvremenu, novim singlom, a u Kragujevcu će predstaviti i novu postavu, bez dugogodišnjeg trubača Stipeta. Kanda, Kodža i Nebojša će na ovom festivalu nastupiti prvi put. Uskoro će biti poznat kompletan line-up kao i raspored, najavljuje se još nekoliko velikih imena sa domaće scene i iz regiona.

Komplet ulaznica za treće izdanje Arsenal Festa može da se kupi po povlašćenoj ceni od 1500 dinara preko Eventima, prodajna mesta u Kragujevcu su tamošnji Dom omladine i Arena Fun Factory Plaza.

Festival organizuje koncertna agencija Long Play.

Pogledajte još