Andrej Pejić kupio žensku jaknu i naručio 10 upola s lukom

Svetski model Andrej Pejić prvo jutro u Beogradu iskoristio je da obnovi garderobu uoči svog di-džej nastupa u klubu „Magacin“. Iako je imao malo vremena nakon što je juče u podne održao konferenciju za novinare, model je ipak nabavio sve što je hteo.

Ekipa “Blica“ ga je zatekla u prepodnevnim časovima u “Čumić fešn distriktu“, meki mladih domaćih dizajnera. U preuskim crno-belim helankama i upadljivoj šarenoj jakni sa naglašenim naramenicama i čizmicama na štiklu, Pejić je šetao Čumićevim sokačetom i razgledao garderobu. Odabrao je crnu kožnu jaknu i crne čizmice sestara Stanković, koje je kasnije „ponovio“ na konferenciji za novinare.

A na konferenciji za novinare Andrej je rekao da bi voleo da se zaljubi u Srbiji, kao i da ostane u Beogradu. Pohvalio se i da piše knjigu u kojoj će biti odgovoreno na sva pitanja u vezi s njegovom seksualnošću i potencijalnom promenom pola. Rekao je i da se interesuje za politiku, kao i da u Srbiji sistem funkcioniše nepravedno.

Ne veruje u homofobiju, a muškarci mu prilaze više nego žene. Iako je izjavio da bi voleo da upozna Jelenu Karleušu, ipak su mu milije “Legende” i Lepa Brena, koje sluša od detinjstva.

- Preksinoć pravo sa aerodroma otišli smo u Skadarliju i naručio sam 10 upola s lukom, a onda sam od mog PR-a uzeo još dva - rekao je Andrej i nasmejao novinare.

Voleo bi da peva na koncertu „Dipeš moda“, jer mu muzika mnogo znači iako je njegova karijera di-džeja kratka.

- Voleo bih makar pet minuta da provedem na bini sa momcima iz „Dipeš moda“ - kazao je Andrej.

Izvor: Blic

Pogledajte još