Probudio se posle operacije i shvatio da mu doktor nije ulepšao, već uklonio nos (VIDEO)

Takar kaže da je posle prve operacije imao neke relativno manje probleme sa disanjem, i to dok spava ili radi vežbe. Tokom godinu dana morao je osam puta da ide na različite ispravke prethodnih operacija.

Takar otkriva da je prilikom jedne od operacija posebno naglasio jednoj od doktorovih sestara da više ne želi da mu se vadi hrskavica iz uha kako bi se stavila na nos. Kada se probudio iz anestezije posle nekoliko sati, osećao je bolove iza ušiju, jer je urađeno upravo ono što nije želeo da se radi. Doktor Anđelo je posle toga poslao Takaru mejl izvinjenja.

Druga slična situacija dogodila se kada su mu uzeli hrskavicu iz grudnog koša, jer više nisu mogli da je uzimaju iz ušiju.

Kap koja je prelila čašu bilo je kada se probudio posle operacije 2011. godine koja je morala da se uradi jer je zaradio nekoliko infekcija. Kad se probudio - bio je bez nosa.

“Rekao mi je da je infekcija bila zahvatila i nos, i, pošto sam već bio na operacionom stolu, da je morao na mestu da donese odluku”, objašnjava Takar.

Čini se da je odnos pacijenta i lekara bio sporan i pre operacije, jer se u optužnici Takarovog advokata navodi da je dr Kjuzalina tajno snimao njihove razgovore u ordinacijama.

Pomenuti snimci upotrebljeni su potom kao opravdanje za pismo od 31. avgusta 2012. godine, u kome lekar saopštava da ne može više da operiše Takara “zbog stalnih pretnji i uznemiravanja mog osoblja, i mene lično.”

U optužnici je Takar naveo i da mu je dr Anđelo prepisao opasnu mešavinu lekova, tačnije “prepisao mi je preteranu količinu lekova, dovoljnu da ubije pacijenta, uključujući lekove kao što su loratab, ambijen, valijum i oksikodon".

Dr Kjuzalina nije bio dostupan za komentar. Njegovi advokati su odbili da doktor da intervju za “Foks 23”, uz izgovor da Kjuzalina ne sme da govori o istoriji bolesti Višala Takara jer je kao doktor dužan da ne otkriva profesionalne tajne.

Ovo svakako nije kraj Takarovim mukama, jer ga čekaju operacije sređivanja lica.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još