PRIPREME ZA LETO: Naš zlatni vaterpolista u šopingu sa devojkom

0

Evropske prvake u vaterpolu retko imamo prilike da vidimo uživo: u šopingu, šetnji ili nekim drugim opuštenim situacijama. Ipak, posetioci tržnog centra Ušće imali su sreće da sretnu gotovo čitav tim i to na čelu sa Andrijom Prlanović koji je prisutnima predstavio i svoju devojku.

Jedan od najboljih srpskih vaterpolista odlučio je da se dobro pripremi za prestojeće leto! On i njegova dugogodišnja devojka isprobavali su naočare za sunce u Dioptinoj radnji u Tržnom centru Ušće.

Andrija i njegovi saigrači namamili su znatiželjne posetioce: jedni su samo želeli da se uvere da li su to zasita oni, drugi da se fotografišu sa njima pa je tako ova radnja bila definitivno najposećenija u tržnom centru Ušće.

FOTOGALERIJA: ŠAMPIONI ŠOPING SAVETNICI – DIOPTA

Naši zlatni momci bili su raspoloženi i da pomognu mušterijama Dioptine radnje savetima o izboru naočara kojih zaista ima napretek. U tako bogatom izboru nije lako izabrati najbolje ali više ljudi vidi bolje, tako da su svi odlazili zadovoljni.

Sveukupnoj atmosferi doprineli su i poznati koji su bili u ulozi Diotinih savetnika: Tijana Dapčević, Boris Trivan , Saša Vidić i druge ličnosti iz javnog života.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.