Mrtva devojčica nađena u selu kod Leskovca, majka u bolnici zbog trovanja

Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković rekao je da je naložena obdukcija tela da bi se utvrdio uzrok smrti deteta.

"Nešto ranije u toku noći majka tog deteta je prebačena u Urgentni centar sa vidnim znacima trovanja i ona je životno ugrožena", kazao je Zdravković.

Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičić završio je uviđaj, a Beta nezvanično saznaje da policija sumnja da je majka najpre ugušila dete, a potom pokušala da se ubije.

Kako je Tanjugu rekao doktor Urgentnog centra Vladimir Milosavljević zdravstveno stanje S. A. (1970), majke dvanaestogodišnje devojčice koja je pronadjena mrtva, trenutno je stabilno, ali je i dalje životno ugrožena.

On je potvrdio da je S. A. primljena sat i po nakon ponoći sa znacima teškog trovanja i da su se lekari čitavu noć borili za njen život.

"Njeno zdravstveno stanje trenutno je zadovoljavajuće. To su u principu veoma opasna trovanja, prilikom kojih dolazi do oštećenja sluzokože unutrašnjih organa, a sada su unutrašnja krvarenja stala i stanje je stabilno", kazao je Tanjugu Milosavljević.

Beta, B92

Pogledajte još