Bajaga pozvao fanove da biraju pesme za SPENS

Bajaga je pozvao fanove da na zvaničnoj FB stranici predlože pesme koje bi voleli da čuju na koncertu, i dodao da će se bend truditi da nešto od toga usvoji.

"Ova godina je za nas bila više nego uspešna i planiramo da je završimo na spekakularan način! Mislim da će takav biti koncert u Novom Sadu. Spremićemo za njega razna iznenađenja, koja naravno sad neću otkrivati, ali voleo bih da to ne bude običan koncert, već da ostane svima u dobroj uspomeni", rekao je Bajaga.

Na konferenciji koja je okupila brojne novinare u "Radio Cafeu" u Novom Sadu, Bajaga je podsetio da je njegov bend od izlaska CD-a "Daljina, dim i prašina" u junu 2012. do sada održao brojne izuzetno uspešne koncerte u regionu i naglasio da očekuje da će u Novom Sadu biti "veliko finale te turneje, a koncert dugačiji od svih ostalih".

Upitan da li će svirati pesmu "Stari put za Novi Sad", po kojoj je i nazvan koncert 27. decembra u Spensu, Bajaga je rekao:

"Mnogo puta sam prošao tim putem, i iz zezanja sam rekao mojim iz benda da možda ne bi bilo loše da krenemo tim putem na koncert. Zanimljiviji je za vožnju. To me asocira na neko vreme s početka osmadesetih, kad je neki ozbiljan bend mogao da odsvira 50 nastupa po Vojvodini. Svi su išli starim putem za Novi Sad. Mislim da ćemo i mi ovaj put tako doći i sigurno odsvirati tu stvar".

Pogledajte još