KEDROVA PRIČA: Uživaće i oni najstidiljiviji!

Onda možete da zamislite šta za mene predstavlja odlazak u saunu. Pokušala sam par puta sa tim saunama, ali nije mi išlo – prosto me je uvek bilo sram od svih tih ljudi i nikako nisam mogla da se opustim. Naslušala sam se priča o raznim saunama od prijateljica i posle svake njihove priče bih bila pomalo ljuta na sebe – kako to da ja sebi ne mogu da priuštim takvo uživanje i tako opušteno, polu-naga, da sedim i ćaskam sa ljudima?

(old_image)

U jednom od tih razgovora, drugarica mi je rekla da je probala saunu koja bi bila idealna za mene. U pitanju je bio neki novi salon u gradu, koji se zove Kedrova priča.

(old_image)

Ne časeći časa, proguglala sam malo tu Kedrovu priču i zakazala termin. Ono što me je definitivno kupilo čim sam kročila u salon jeste atmosfera. Prosto, kao da niste ni napustili svoj dom toga dana. Opuštajuća muzika koja dopire iz zvučnika, nasmejano osoblje, mnoštvo detalja po zidovima, interesantni ukrasi od šišarki i miris kedra koji obavija čitav salon, čine da na trenutak pomislite da ste iskoračili iz Beograda i zakoračili pravo u jednu od čuvenih ruskih banja.

(old_image)

Sada je za mene nastupio onaj teži deo: trebalo je isprobati tu čuvenu kedrovu saunu. I zamislite – uživala sam! Isprva sam bila u čudu kada su me smestili u jednu veliku kacu (koja je pritom dizajnirana samo za jednu osobu), ali kada su isparenja počela da rade svoje, ja sam se potpuno opustila i utonula u osećaj.

(old_image)

Posle nekog vremena me je ljubazni terapeut uputio na tuširanje, a onda sam dobila piling celog tela i relaks masažu. Kada sam napustila salon, osetila sam se kao nova osoba. Ne znam da li je to zbog kedrovih isparenja, ulja za masažu, pilinga ili čitavog tog opijajućeg ambijenta koji napaja sva čula, ali osetila sam ogromno rasterećenje i priliv neke nove energije. I, tada sam znala – ovo je mesto na koje ću se definitivno vratiti.

(old_image)

Pogledajte još