Dubioza kolektiv: Kupiš pet, dobiješ šest!

0

Posle ograničenog kontigenta karata za parter po povlašćenoj ceni od 700 dinara koji je bio aktuelan do juče, sada je poznat kompletan asortiman cena za njihov do sada najveći BG koncert 5. aprila u Kombank Areni.

Pojedinačna karta za parter košta 1000 dinara, a u ponudi je i grupna, pod naziv “Kolektivna dubioza”. Uz pet kupljenih karata za parter, šesta se dobija besplatno! Ovaj “paket” se može nabaviti od 20. januara, radnim danima od 12 do 14 h, isključivo u sedištu koncertne agencije Long Play (Majke Jevrosime 42/19).

Karta za tribine (nivo 200) nazvana je “Tranzicija” i košta 1250 dinara, za Fan pit (“Walter) cena je 1500 dinara, a za VIP ložu (“Making Money”) 4000 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Kombank Arene i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix.

Vremena su kokuzna, ljudi zbog svjetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo željeli da cijene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo“, poručuje Dubioza kolektiv.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.