UDARILA KRIZA: I silikoni na popustu u Bosni

Foto: Beta/AP

Ekonomska kriza nateralo je lekare u Bosni i Hercegovini da snize cene svojih usluga, pa poželi li ko da poveća grudi, može to da obavi za pola uobičajene cene, prenosi danas “Dnevni avaz”.

Sarajevski dnevnik navodi primer jedne privatne hirurške klinike iz Sarajeva koja je odlučila da damama zainteresovanim za ugradnju implantata ponuditi da zahvat obave po ceni do 1.500 evra, umesto ubičajene duplo veće cene.

(old_image)

Foto: Novic / Yayimages

Vlasnik klinike Mirsad Alić, specijalista anesteziologije i reanimacije, tvrdi da je reč o izuzetno povoljnoj ponudi jer bi, recimo, u Hrvatskoj takva intervencija stajala nešto više od 3.800 evra.

“Rasprodaja” implantata za grudi u ovoj sarajevskoj klinici počela je u martu i planirano je da traje do kraja maja, ali se sagovornik “Avaza” požalio da uprkos povoljnostima koje nudi klinika posao baš i nije “krenuo” – javile su se samo dve pacijentkinje koje su se i podvrgle operaciji.

"Imamo mnogo poziva zainteresovanih žena, no njihov dolazak izostaje" kaže Alić, uz zaključak da je i cena od 1.500 evra za većinu zainteresovanih u BiH previsoka.

Telegraf

Pogledajte još