Er Srbija od 1. maja leti na liniji Beograd-Varna

Linija će na početku ponuditi letove tri puta nedeljno: ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom, a od 16. juna će biti uvedeni letovi četiri puta nedeljno sa dodatnim letom subotom, tačno na vreme za vrhunac letnje sezone odmora.

Nova linija nudi odličnu povezanost kroz maticnu vazdušnu luku Er Srbije na beogradskom aerodromu Nikola Tesla sa mnogim destinacijama u regionu, uključujući Tivat, Podgoricu, Ljubljanu i Budimpeštu, i ostalim ključnim destinacijama Er Srbije kao što su London, Pariz, Amsterdam, Prag, Brisel, Kopenhagen, Stokholm, Dizeldorf, Štutgart, Berlin, Cirih, Beč, Varšava, Milano, Moskva i Tel Aviv.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić, izjavio je uvođenje nove linije ka Varni je dobro tempirano kako bi tranzitnim putnicima bilo omogućena odlična konekciju do ove popularne letnje destinacije.

"Pojačana učestalost letova na četiri nedeljno od 16. juna će biti od koristi turistima iz čitavog regiona, jer će obezbediti povezanost sa kontinentalnim delom Evrope i svetskim destinacijama preko naše matične luke u Beogradu", naveo je Kondić.

Letovi će biti direktni a obavljaće se avionom ATR 72 Er Srbije, u crvenoj, plavoj i beloj boji nacionalne aviokompanije, navedeno je u saopštenju Er Srbije.

Izvor: Studio B

Pogledajte još