Devojčica (12) otela rođaku (14), naterala je na seks s muškarcem (25), pa je snimala telefonom!

Jagodinska policija jutros je saslušala maloletne devojčice M. B. (12) i J. M. (14) pod sumnjom da su jedna drugu snimale mobilnim telefonom u seksualnom činu sa starijim muškarcem! Devojčice su učenice centralne OŠ “17. Oktobar” u Jagodini.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, ceo slučaj je prijavila majka starije devočice kojoj se ćerka požalila da je rođaka M. B. snimala telefonom dok je navodno imala nasilni seks sa starijim muškarcem.

"Dete je reklo da joj je rođaka kucala na prozor kasno uveče, majka nije bila kod kuće, žena je radila u trećoj smeni. Maloletna M. B. upala je u kuću kod rođake, pozvala je da idu negde, ali je J. M. to odbila. Onda joj je B. M. udarila par šamara i prisilila je da krenu. U kolima ih je čekao momak B. M, otac dva deteta, ima 28 godina. Odvezao ih je u jedan stan u centru Jagodine, gde ih je čekao N. M. (25), koji je odmah odveo J. M. u sobu, gde je imao seks s njom. U pola seksa upala je B.M. i snimila to mobilnim telefonom"
, kaže izvor Telegrafa upućen u ovaj slučaj.

Dvanaestogodišnja B. M. počela je da ucenjuje J. M. da će snimak postaviti na YouTube, a zatim je snimak pokazivala drugaricama koje su sve ispričale majci J. M. Majka je ceo slučaj prijavila policiji koja radi na ovom slučaju.

"U ovom slučaju postoji nekoliko krivičnih dela. Prva je obljuba nad detetom u oba slučaja, jer se još uvek ne zna ko je s kim bio u seksualnom činu, ali je definitivno da se radi o dvojici punoletnih zrelih muškaraca i dva deteta", kažu upućeni u slučaj.

B. M. koji je otac dvoje dece, odranije je poznat policiji kao nasilnik, pošto a je nevenčana supruga prijavljivala da je tukao na ulici. B. M. je dete pod starateljstvom strica od pre par godina kad je njen otac zapalio kuću i od tada je u zatvoru. Ima brata blizanca.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još