Top 5 Android igrica koje morate isprobati

Angry Birds Star Wars
Lista igrica ne bi bila kompletna bez bar jedne verzije igrice Angry Birds iz popularnog "katapult" žanra. Igra pozajmljuje elemente iz klasičnih Star Wars filmova, a u isto vreme ostaje zanimljiva, brza i drži pažnju. Mehanika igre je ista kao i uvek, ali novi likovi i okruženje je čine interesantnijom. Glavni nivoi su besplatni, a 0,99 dolara se plaća bonus nivo "Jedi Path".

Strikefleeet Omega
Ova igrica vas stavlja na čelo istoimene flote. Armada vanzemaljaca je upravo uništila planetu Zemlju i sad ima za cilj da uništi celo čovečanstvo. Vanzemaljski borci i bombarderi okružuju vašu malu flotu, dok vi po ekranu crtate rute kojima će se vaši borci kretati, kao i kontrolu saobraćaja i odbrane. Sa svakim uspehom otključavate više letelica, ali se i pritisak povećava sa kompleksnošću borbi. Ovu igricu možete besplatno skinuti.

Global Outbreak
Taktika u kojoj ste vi direktor kompanije koju je vojska zaposlila da zaustavi zombi apokalipsu. Akcija se odigrava na dva nivoa, taktičkom i strateškom: šaljete svoje plaćenike na posao, spasavate zvaničnike, borite se sa hordama zombija... Kad uspešno obavite misiju dobijate poene koje možete da iskoristite da stvorite helikoptere i kule koji će vam pomoći da zadržite zombije. Ova igrica predstavlja odličan balans između taktičke akcije i strategije, i povrh svega je besplatna za download.

Dead Trigger
Nakon zombi strategije, tu je i pucačka igrica u kojoj je vaš posao da se probijate kroz horde nemrtvih da bi spasili druge preživele i osigurali bezbednost vaših igrača. Grafika ove igrice je impresivna, a iako nema posebnu priču, probijanje kroz talase zombija iz nivoa u nivo je vrlo zabavno.

Triple Town
Sa groteskne igrice na slatku, jednostavnu i pre svega zaraznu. Igrač mora da napravi veliki grad. Poeni se zarađuju spajanjem tri objekta sličnih karakteristika kako bi mogla da se pravi sledeća struktura u hijerarhiji. Na primer tri komada trave prave žbun, tri žbuna prave drvo - drveće - kuću i tako dalje. Povrh toga, moraćete da nadmudrite džinovske medvede koji će pokušavati da pokvare vaše planove. Jednostavna, besplatna i zanimljiva igrica koja je savršena za ubijanje vremena.

T.D.

Pogledajte još