UKLETA ZGRADA U ZEMUNU: Sin ubio majku, muž suprugu, dvoje skočilo sa terase...

- Svašta se ovde dešava, nisu to čista posla! Jeste da u zgradi ima skoro 100 stanova, ali neki događaji mi ne izgledaju kao puka slučajnost. Najviše jada bilo je na šestom spratu, dva samoubistva i ubistvo. Najpre se ubila žena kad je saznala da joj ćerka umire od raka. Majka nije mogla da podnese toliku bol i, čim je došla iz bolnice, gde je posetila ćerku, bacila se sa šestog sprata - priča stanarka.

Nekoliko godina ranije stanar sa šestog sprata ubio se skokom s terase, ali ni tu, nažalost, nije bio kraj tragedijama na tom spratu.

- Policajac u penziji Trojan I. (58) ubio je prošlog februara suprugu Slavicu (61). On je prvo pozvao službenike i rekao im da je ženu našao mrtvu. Bila je u lokvi krvi, izbodena po grudima, a nož pored nje. Tek tad je Trojan priznao šta je uradio. Ni danas ne znamo zašto je digao ruku na Slavicu. Bila je bolesna i retko je izlazila iz stana, pa je moguće da je Trojan hteo da joj prekrati muke - priča dalje komšinica.

I tu je zasad kraj tragedijama na šestom spratu, ali ne i kraj misterioznim nesrećama u zgradi!

- Nedavno smo našli telo komšinice Desanke Marković, koju nismo videli duže od šest meseci. U međuvremenu smo dvaput zvali policiju. Izlazili su na lice mesta, ali u stan nisu ulazili jer nisu imali nalog da razvale vrata. Na kraju je došao Desankin rođak i rekao nam da se baka ne javlja sinu koji živi u Kanadi. Tek tad smo razvalili vrata - kaže komšija.

- Bila je pokrivena, verovatno je umrla u snu. Vrata terase su bila otvorena, a od nje su ostali samo kost i koža! Pričala nam je da je bila učiteljica. Ni sa kim se nije družila, ali se svima ljubazno javljala. Često smo je viđali ispred zgrade. Kretala se pomoću štapa, skupljala je smeće i odnosila ga u stan -
ispričao je jedan od komšija.

BIVŠI POLICAJAC UBIO ŽENU
Penzionisani policajac Trojan I. (58) uhapšen je zbog sumnje da je 8. februara 2013. godine nožem ubio suprugu Slavicu I. (61) u porodičnom stanu u Zemunu. Inspektori koji su obavili uviđaj nisu isključili mogućnost da je zločin počinjen u nervnom rastrojstvu.

TELO BAKE NAĐENO POSLE ŠEST MESECI
Penzionisani policajac Trojan I. (58) uhapšen je zbog sumnje da je 8. februara 2013. godine nožem ubio suprugu Slavicu I. (61) u porodičnom stanu u Zemunu. Inspektori koji su obavili uviđaj nisu isključili mogućnost da je zločin počinjen u nervnom rastrojstvu.

SIN ZADAVIO MAJKU
Brutalno ubistvo dogodilo se pre nekoliko godina, a zbog sumnje da je počinio zločin uhapšen je jedan mladić. On je zadavio majku u porodičnom stanu.

DVA SAMOUBISTVA NA ŠESTOM SPRATU
U istoj zgradi u Zemunu dve osobe su se ubile skokom sa šestog sprata. Jedna žena je sebi presudila nakon što je saznala da će joj umreti ćerka koja je bolovala od raka, a nekoliko godina ranije komšija sa šestog sprata skočio je s visine od oko 20 metara.

Izvor: Kurir

Pogledajte još