IGRICA ZBOG KOJE STE LOMILI TELEFONE: Flappy Birds se vratio!

Dong Nguyen je uz pomoć svog .Gears studija objavio Flappy Birds Family, a igra se trnutno može nabaviti samo putem Amazon Appstorea za Android s obzirom da igra još nije prisutna na Appleovom App Storeu ili Googleovom Play servisu.

Nova igra je kompatibilna sa Amazonovom Fire TV platformom i dolazi sa novim preprekama, poput duhova, koje igrači trebaju da izbegavaju.

„Flappy Birds je sada dostupan na Amazon Fire TV-u sa neverovatnim novim funkcijama – mod za dva igrača, više prepreka i više zabave, pritom je podjednako teška. Uživajte u njenom igranju sa vašom porodicom, samo nemojte da slomite televizor“, stoji u opisu igre.

(old_image)

foto: amazon printscreen

Nguyen je originalnu igru objavio za iOS 2013. godine. I dok je bilo potpuno besplatno skinuti igu, on je navodno zarađivao na desetine hiljada dolara dnevno zahvaljujući reklamama.

Međutim, igra je povučena sa Appleovog App Storea i Google Playa u februaru 2014. godine nakon što je postala izuzetno popularna.

Nguyen je tada izjavio da povlači igru zbog njenog izuzetno zaraznog karaktera i toga što ljudi provode previše vremena igrajući je, a bilo je i onih koji su mu pretili jer su zbog igrice lomili telefone i tablete.

Ali, ako ste voljni da rizikujete da polomite ekran, i ubijete mnogo vremena, možete je skinuti ovde.

izvor. B92, Nadlanu

Pogledajte još