The GIFT - Summer Stage Bitef Art Cafe

The Gift je Party bend, a publika koja ih obožava pored ultimativne zabave dobija i još jedan poriv, a to je glad da ih čuje ponovo!

Već više od decenije i po, novosadski kaver bend “The Gift” pleni klubsku publiku svojim neobičnim i autentičnim nastupom. Na ovim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili „skidanja” pesama, može osetiti više magije u muzici.

Frontmen Jovan Matić koji je nedavno stigao iz Londona 2012-te, je usavršio svoj “britanski izraz” na sceni, i to po lokalnim klubovima izvodeći Tribute David Bowie. To doprinosi da ovaj bend zaista postigne vrhunski nivo izvođenja, koji pored provežbanog muzičkog dela, pruža i akcenat, ”very british izgled”, plesne pokrete koji su karakteristični i za ostale velike ikone, i ono što je najbitnije u rokenrolu, samu harizmu na sceni, koju je teško prepoznati u moru današnjih bendova.

Takođe se više puta u novinskim člancima ovaj bend opisuje kao nosioci edukativnog sadržaja 80′tih i 90′tih, jer bogat repertoar benda zaista pokriva ono što smo oduvek želeli da čujemo: Morrissey, Pulp, Radiohead, Joy Division, Bowie, Placebo, Blur, Soft Cell, Pet Shop Boys, Nick Cave, The Cure i mnogi druge.

Summer Stage Bitef Art Café
063.594.294
063.594.054
011.3229.822
https://www.facebook.com/summerstagebelgrade

Pogledajte još