Ambasadorka 10. Kids festa Nataša Tapušković poziva najmlađe da zavire u čudesni dečiji filmski svet!

Najveća manifestacija u oblasti kulture i zabave za decu, 10. Dečiji filmski festival Kids fest održaće se u periodu od 13. do 19. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i u još trideset gradova širom zemlje. Tokom uzbudljivih sedam dana, najmlađi posetioci bioskopskih sala zaviriće u neke neverovatne i do sad neispričane filmske priče.

Ambasadorka 10. Kids festa Nataša Tapušković, poznata je domaćoj publici po glavnoj ulozi u kultnom filmu Zdravka Šotre „Lajanje na zvezde“. Glumica nežnog senzibiliteta, odigrala je naslovne uloge u nekim od najboljih ostvarenja domaće kinematografije, filmovima „Šišanje“ i „Život je čudo“. Poslednje ostvarenje koje je snimila „Spomenik Majklu Džeksonu“ uskoro će biti premijerno prikazano u Beogradu.

Tokom desetog Kids festa biće prikazana najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz celog sveta (Francuske, Danske, Švedske, Norveške i SAD-a...), za decu predškolskog i školskog uzrasta. Među ostvarenjima su igrani filmovi sa svetskih festivala, dokumentarci o prirodi, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, kao i animirani 3D filmovi studija “20th Century Fox”. Većina filmova na Kids festu biće sinhronizovana na srpski da bi najmlađi nesmetano mogli da uživaju u avanturama animiranih junaka.

Važan deo festivala su i zabavne, kreativne i obrazovne radionice, animatori, plesne grupe...Kao i svake godine, pored zanimljivih filmova, posetioci će moći da uživaju u napomenutom propratnom programu u Kids fest Areni u Dvorani Doma Sindikata od 13. do 17. oktobra. Naučite kako da napravite odlične fotografije, zapevajte sa nama na karaokama, oprobajte se u modeliranju gline, upoznajte svet baleta, družite se sa maskotama, klovnovima, đuskajte u duhu hip-hopa. Čeka vas još mnogo toga!

U Beogradu se 10. Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Ušće Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“, „Roda Cineplex“, ,,Dvorani Doma Sindikata’’ i u bioskopu ,,Fontana’’, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok će u Nišu centar dešavanja festivala biti bioskop „Vilin Grad“. Pored pomenutih gradova revija Kids fest filmova održaće se i u preko 30 gradova širom Srbije.

Za više informacija posetite zvanični sajt Kids festa: www.kids-fest.com

Pogledajte još