Žena Fanđo: Automobilom preletela podignuti most, pa sela da popije kaficu!

Žena stara između 45 i 50 godina, preletela je žutim pežoom tišnjaski most dok je bio podignut najmanje 2,5 metra, potvrdio je čuvar mosta Tome Mejić Sidić u Tisnom.
Incident se dogodio jutros oko 9 sati.

- Zaletela se iako je bilo upaljeno crveno svetlo, prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me konstatovala, već je punim gasom nastavila i preletela most u trenutku dok je bio podignut najmanje dva i po metra. Zaustavila se tek tamo na kopnu i sad sedi u kafiću. Došla je hitna pomoć, policije još nema, ne mogu verovati da je uspela. Ja sam bio uveren da će se prevrnuti – ispričao je Sidić.

Čulo se kao da je bomba pukla, rekao nam je Tišnjanin koji radi u zgradi blizu mosta.

- Zaletela se brzinom od najmanje 80 kilometara na sat prema kopnu sa murterske strane i nastavila da vozi sve do kafića i tamo se zaustavila. Grunulo je strašno, od siline udara svi vazdušni jastuci su se otvorili u autu, ali mislim da nisu povređene ni ona, ni njena saputnica. Mislim da je žena koja je vozila pežo iz Murtera – izjavio je drugi svedok jutrošnje akrobacije na tišnjanskom mostu.

Inače, nije prvi put da netko pokuša da prođe most dok se diže i tako uštedi vreme. Jednom je čovek traktorom pokušao da pređe već podignuti most, a i neki drugi su isto to pokušavali da urade automobilom. No ni približno brzo i dok je most bio podignut kao jutros...

Izvor: Šibenik.in

Pogledajte još