Otkrivena lokacija za Belgrade Banging Birthday!

Proslava prvog rođendana najboljeg party brenda u Srbiji će, prema rečima organizatora, biti pravi spektakl, događaj kakav do sada nije viđen u Beogradu. Kao idealnu lokaciju, Belgrade Banging je odabrao Mikser House, multifunkcionalni prostor inspirativno pretvoren iz industrijskog objekta u mesto za edukativne, kulturološke, komercijalne i zabavne aktivnosti i dešavanja, a koji se nalazi u samom srcu Beograda i Savamale.

(old_image)

Specijalno za ovu priliku, u Beograd nam stiže popularni mađarski DJ/producent duo StadiumX, koji čine David i Sullivan, dva mađarska producenta, trenutno poznata u javnosti kao miljenici David Guette. Neizostavni deo muzičkog programa biće i rezident DJ-evi Belgrade Banging-a, mlade nade srpske EDM scene, Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Ove nedelje karte su u prodaji po specijalnoj ceni od 500 dinara, a možete ih kupiti u Mikser House-u u periodu od 16-20h svakog radnog dana. Karte takođe možete rezervisati i naručiti na zvaničnom broju telefona Belgrade Banging-a: 065/BANGING.

Nemojte propustiti ovaj show, pridružite se Belgrade Banging porodici u proslavi prvog rođendana, proslavi koja će obeležiti i promeniti noćni život Beograda.

Sve dodatne informacije na www.belgradebanging.rs.

Pogledajte još