Koncertna promocija novog singla i spota benda ”LJUBIČICE”

Ljubičice formiraju svoj zvuk pod uticajem tradicionalne muzike, rock'n'rolla, ali i savremena klasične muzike, a bend čine iskusni muzičari, studenti muzičke akademije. Nakon nekoliko uspešnih singlova "Ljubičice" su objavile prvi album "Ljubičice&Co." 6. juna 2014. za izdavačku kuću Lampshade media iz Beograda. Pored ovog izdanja Ljubičice su učestvovali kao gosti na više singlova drugih izvođača, među kojima su Jarboli (Zabluda) i Svi Na Pod! (Banana Reggae). Da se ova grupa posebno ističe nastupima uživo, pokazali su odličnim koncertima tokom promocije albuma, kao i na Exit festivalu, otvaranju Barutane itd.

Bend se oslanja na rokenrol zvuk, sa izraženom duvačkom sekcijom tipičnom za Ljubičice. Pesma "Sama" je jedan korak dalje kako u idejnom tako i u produkcijskom smislu. Spot koji prati singl je uradjen u saradnji sa režiserom Davidom Alićem i predstavlja još jedan pogled na tekst koji su napisali braća Stevanović i Milan Bjelica. "Sama" je snimljena i miksana (analogno) u studiju "Krokodil", a masterovana je u "Wolf Mastering" studiju (Nashville, Tennessee).

Ljubičice će u punoj postavi, na koncertu u Mikser Houseu, izvesti svoj novi singl ''Sama'', pored nekih neobjavljenih pesama i materijala sa prvog albuma, kao i neke od pesama koje su obeležile njihov muzički razvoj. Na koncertu će kao gost nastupiti Ivica, koji se publici ovog leta predstavio radijskim hitom "Moram biti bolji".

Novi spot za pesmu "Sama", možete pogledati na linku: bit.ly/ljubicice

Ulaz je slobodan.

Pogledajte još