Gde je istina? ZLOSTAVLJANA DEVOJČICA Mama, sakrij me kad dođe tata!

Foto ilustracija: yayimages

Danijela N., majka troipogodišnje devojčice S. N., koju je, kako se sumnja, neprimereno dodirivao otac Igor N. (35) iz Lukomira kod Žitorađe. Nekoliko dana pošto je pušten, Igoru je sud u Prokuplju ponovo odredio pritvor do 30 dana pod sumnjom da je izvršio obljubu deteta.

- Lekarskim nalazom potvrđeno je da je devojčici povređen devičnjak, ali ne i da je silovana. Do poslednjeg nalaza lekara nisam želela da poverujem u to, mislila sam greška je. Ali nije bila greška - priča Danijela.

Ona kaže da joj je devojčica ispričala da je tata dodiruje i da joj ljubi međunožje.

- I dok smo živeli zajedno, ljubio joj je međunožje posle kupanja. Skrenula sam mu pažnju na to i čak sve prijavila Centru za socijalni rad u Žitorađi - dodaje Danijela.

Meštani Lukomira s kojima smo razgovarali ne veruju da je njihov komšija Igor kriv. Za stanovnike ovog sela jedini krivac je Igorova bivša supruga, koja ga je pre četiri meseca ostavila i navodno živi u Nišu s momkom, što ona negira.

Ona je 9. oktobra videla promene u ponašanju deteta, kada je primetila i da joj je veš braon boje. Posle toga S. N. je ponovo bila kod oca do 18. oktobra, nakon čega ju je majka odvela u hitnu pomoć jer joj je u mokraći našla kap krvi. Na drugom pregledu u Zavodu za sudsku medicinu 6. novembra utvrđeno je da dete nije silovano, ali da joj je povređen polni organ.

- Mislila sam da dete nije svesno šta se desilo, ali je ona opisivala kako ju je dodirivao otac - kaže Danijela.

U porodičnoj kući u Lukomiru, Igorovi otac i majka preživljavaju novi šok. - Igor je to dete voleo više od svega. U čudu smo - kaže majka Jelena.
Izvor: blic

Pogledajte još