IGRICA KOJA JE "SLOMILA" INTERNET: "Vrag iz Hag" vas čika da sprečite političare da dođu do para!

Čedomir Jovanović, Tomislav Nikolić, Boris Tadić, Aleksandar Vučić, Mlađan Dinkić glavni su vam protivnici u novoj andorid igrici, koja je za samo nekoliko dana imala skoro 50.000 preuzimanja!

"Ova igrica vam omogućava nešto što u realnom životu nikada nećete moći da uradite, da sprečite političare da dođu do para", navodi se u opisu igrice.

Autor igrice je šaljivo predstavio domaće političare, koji se sa vrha ekrana, gde se nalazi Skupština, spuštaju do novčanica koje se nalaze na dnu.

Da je samo spuštanje u pitanju, ne bi bilo toliko interesantno, ali svaki političar ima svoju posebnu repliku, koje će vas kad ih prvi put čujete, sigurno nasmejati.

Igrica je nazvana "Vrag iz Hag" jer vam je cilj da sprečite sve političare sem jednog - Šešelja, a njega vam je bolje da ne dirate ukoliko ne želite da izgubite.

Korisnici su apsolutno oduševljeni - iako igrica nije ništa posebno kad je grafika u pitanju, ideja je privukla ne samo Srbe, već i ceo "komšiluk". Ljudi se javljaju i komentarišu iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije...

"Svaka sličnost sa stvarnim likovima je sasvim slučajna. Igrica je šaljivog karaktera i nije namenjena nikog da uvredi", piše autor u opisu.

A ako i vas interesuje da je isprobate, to možete učiniti preuzimanjem sa Google Play Stora, ako prosto pratite ovaj LINK

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još