SAD GA VIDIŠ, SADA GA NE VIDIŠ: Kako lak za kosu sakriva celulit

Lak za kosu s jačim učvršćivačem isprskajte po koži zahvaćenoj celulitom. Stojite mirno i čekajte da se potpuno osuši, tako da osetite kako se koža zategla. Celulit će se manje videti jer sjaj laka prelama svetlo.

Volite da nosite šorts i mini suknju, ali vas brine celulit na nogama? Mislite da vam butine još nisu spremne za pokazivanje i da morate čekati još nekoliko nedelja dok malo ne smanjite "pomorandžinu koru"? Srećom, ne morate, jer možete privremeno da ga uklonite pomoću laka za kosu, spreja za samopotamnjivanje i hladnog tuša!

Lak za kosu s jačim učvršćivačem isprskajte po koži zahvaćenoj celulitom. Stojite mirno i čekajte da se potpuno osuši, tako da osetite kako se koža zategla. Celulit će se manje videti jer sjaj laka prelama svetlo i prikriva ružne rupice. Lakom za kosu možete da učvrstite i labavu kožu na nadlaktici.

Celulit se najviše primećuje na svetloj koži. Što je koža tamnija, manje se vidi. Zbog toga su kreme i sprejevi za tamnjenje dobri u prekrivanju celulita, ali pazite da nijansa ne bude previše tamna, nikako tamnija od ostatka tela. Odlično će poslužiti i sprej sa sjajnim česticama, koje svetlucanjem prikrivaju sitne nedostatke.

Pošto hladna voda zateže kožu, najmanje pet minuta se tuširajte što hladnijom vodom (koliko možete da izdržite), naročito deo tela zahvaćen celulitom.

Izvor: Novosti

Pogledajte još