PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Dru Barimor sa 14 godina ostala bez roditelja i završila na odvikavanju

Naime, Dru je bila senzacija kad se 1982. godine pojavila u  filmu "E.T." Stivena Spielberga. Imala je samo sedam godina. Strelovit uspeh od devočice je napravio zavisnicu od alkohola i droga.

S devet godina pušila je cigarete, alkohol je pila s 11, sa svega 12 godina pušila je marihuanu, a na kokainu je bila već u 13. godini. Kad je imala samo 14 godina završila je na prvom odvikavanju.

Glumica je danas potpuno druga osoba i živi zdravim životom te se posvetila svojim ćerkama Olivi (5) i Frenki (3). Međutim, čak i danas joj je teško kada se seti detinjstva.


- Nemam nijednu svoju fotografiju iz detinjstva gde sam kod kuće. Mama me stalno vodila sa sobom u grad i na zabave. Oblačila me kao 80-ogodišnju staricu kada sam imala šest godina. Nikada nisam bila kod kuće. Sve što sam znala je posao, osim toga, život nisam imala. Nisam imala porodicu. Radim otkad znam za sebe. Čudno je to, jer danas ništa ne bi moglo da me natera da izađem iz kuće - rekla je glumica koja se s 14 godina legalno odrekla svojih roditelja.

U to vreme, pre prvog odvikavanja, radila je po ceo dan, a noći bi provodila na zabavama.

- Uvek sam bila buntovnica, i to se nekako moralo smiriti. Isprobavala sam sve i svašta, ali danas sam drugačija. Ponekad se probudi buntovnica u meni, ali puno je lepše biti ljubazan prema drugima - kaže Dru, koja najviše uživa u ulozi majke.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/drewbarrymore

Pogledajte još