JELENA DOKIĆ SKIDA KILOGRAME I NAJAVLJUJE POVRATAK NA TEREN: Ponovo treniram i odlično se osećam (FOTO)

Jelena Dokić uspela je da se oporavi od gripa i upale pluća, nedavno je izašla iz bolnice i, po svemu sudeći, ne odustaje od strogog režima vežbanja i ishrane.

Bivša zvezda "belog" sporta deli savete svojim pratiocima na društvenim mrežama, a kao najvažniju stavku u postizanju bolje forme, samopouzdanja ali i skidanja suvišnih kilograma, koje je dobrim delom uspela da koriguje uz velika odricanja, nekadašnja teniserka navodi - vežbanje u ranim jutarnjim časovima.

- Ponovo sam motivisana za vežbanje. Vratila sam se treninzima, šest dana u nedelji sam aktivna. Dva puta dnevno idem u teretanu. Vežbanje ujutro obožavam, nakon toga se osećam neverovatno - navela je Jelena u dužoj objavi na svom Instagramu.

- Ne morate puno vežbati, 30 minuta je dovoljno, pa čak i ako se odlučite samo za šetnju, uspećete. Imaćete više energije, bolje ćete biti raspoloženi, osećate se kao da ste već nešto postigli i da dan još nije počeo. Dobićete više samopouzdanja. Znam da je teško probuditi se rano ujutro, ali verujte mi da vredi. Nakon nekog vremena, naviknućete se na rano ustajanje i vežbanje, a benefit toga biće vaša pojačana energija, sjajne vibracije i adrenalin -otkrila je nekada četvrta teniserka sveta, koja je u jednom trenutku imala 120 kilograma.

Autorka autobiografske knjige "Nesalomiva" poručila je svojim obožavaocima da veruje da će većina njih uspeti, uz pomenute savete, da dobije motivaciju i iz korena promene svoj fizički izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: dokic_jelena/Instagram

Pogledajte još