ISPLIVALI NOVI DETALJI: Zorica Marković se uključila uživo u program, kako bi se obračunala sa Davidom Dragojevićem! (VIDEO)

David Dragojević je u emisiji “Narod pita”, na Pink televiziji istakao da su ga uvredile reči Zorice Marković koja je tokom sinoćne emisije komentarisala njegovu vezu sa Anom Korać, ali je ispričao i da je pevačica rekla kako je čula da je Davidova majka uzimala 1.000 evra mesečno za čuvanje Aleksandrine ćerke. Posle samo nekoliko minuta, Markovićka se uključila uživo u program uključila i dala svoj komentar.

- Ti si sinoć rekla da su stigle hiljade i hiljade novca za čuvanje deteta. Ja sam rekao da to nije istina i da si rekla nešto što ne znaš, nikakva prozivka nije bila - rekao je David.

- Davide, naš konflikt je počeo zbog toga što sam ti ja skrenula pažnju da je trebalo drugačije da se postaviš prema Aleksandri. Trebalo je ranije da raskineš sa njom. Što se tiče tih 1.000 evra, to je bilo kada si ti rekao da se tvojoj majci uplaćuje na račun. Ti pričaš Ani da honorar ide tvojoj mami, a Ana je rekla da je to odvratno - rekla je Zorica.

- Ja sam rekao da je trebalo da se uplaćuje za dete i da moja mama uzima koliko treba za dete. Mama kada je došla za Novu godinu ona je rekla da ništa nije uplaćeno. Ne da plaća nju, nego samo da plaća vrtić, a da ostatak Aleksandra skine po izlasku. Moja mama ni dinar nije uzela - objasnio je David.

Bivši zadrugari su izneli još niz uvreda jedno drugom, a šta su još otkrili, poslušajte u video prilogu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.