ŠTA KAŽU ZVEZDE: Septembar - novi početak za sve znake Zodijaka

LAV

Ljubav

Bićete dosta okupirani svojim prioritetima pa možda nećete imati baš dovoljno vremena i volje da partneru pružite onoliko pažnje koliko mu je potrebno. No, vaše drago biće ima prilično razumevanja u ovom periodu i jasno mu je da ste u specifičnim okolnostima i više okrenuti sebi i svojim ciljevima. I pored svog razumevanja od druge strane, bilo bi dobro da ipak u svakom danu pronađete makar momenat, trenutak, priliku da budete zajedno ili da makar voljenoj osobi pružite sebe. Vi lično ćete biti relaksiraniji u drugom delu meseca, tenzija oko vas će polako popuštati pa ćete samim tim moći više da se posvetite partneru. Lavovi koji su slobodni će se čas na kratko zanositi nekim osobama, možda uleteti u neku brzinsku avanturicu, možda svratiti i do prošlosti čisto da se podsete... ali generalno gledano, ovo baš i neće biti naročito uspešan ljubavni mesec. Eventualno bi treća dekada septembra mogla da pokrene ozbiljnija i značajnija dešavanja u ovom pravcu. Sačekajmo pa ćemo videti.

Posao

Jedan vrlo jak poslovni mesec je pred vama. Odmah da prevedemo – to znači da ćete se naraditi i to žestoko, ali ako je za utehu – napunićete i novčanike i zaraditi više nego inače. Neki od vas sada mogu naplatiti i stara potraživanja ili dobiti novac koji duže vreme očekuju. Iako ćete biti skeptični – neke situacije i dogovori će se ipak pokrenuti i to povoljnije i brže nego što mislite – najpre u drugoj polovini septembra. Mogući su kontakti sa inostranstvom kao i češća poslovna putovanja.

Zdravlje

Mesec u kojem ćete non stop nešto krpiti kada je zdravlje u pitanju. Taman rešite jedan problem, pojavi se drugi. Ništa strašno, ali dovoljno da vas non stop drži u pripravnosti.

Pogledajte još