ŠTA KAŽU ZVEZDE: Septembar - novi početak za sve znake Zodijaka

OVAN

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom možda je imao povremene, manje padove tokom prethodnog meseca, a moguće je da i u prvoj polovini septembra neke situacije tog tipa budu ponovljene. No, to ne znači da treba dići ruke od partnera, a pogotovo ne znači da se treba okrenuti na neku drugu stranu i "tešiti se" ulaskom u flert ili avanturu preko poslovnog segmenta. Isto tako – ukoliko vam voljena osoba ne odgovori na poruku ili poziv u roku od tri minuta – to definitivno ne znači da radi ne znam ni ja šta sa ne znam ni ja kim....već da je verovatno sluđena poslom i obavezama i da ne zna gde udara. Prema tome, povucite ručnu ukoliko budete imali nameru da se raspravljate, dramite i ljubomorišete oko ovakvih situacija. U drugom delu septembra će sve krenuti baš onako kako treba i posle dužeg vremena osetićete se sigurno u odnosu u kojem ste. Slobodni Ovnovi – taj drugi deo septembra je prilika za vas da uđete u zaista kvalitetan i stabilan ljubavni odnos koji ima sve predispozicije da potraje...

Posao

Ulagaćete maksimum energije u sve što je vezano za posao i ne berite brigu – sve ovo će vam se itekako isplatiti. Pokretanje novih projekata ili aktiviranje starih, dogovori sa bitnim poslovnim saradnicima, ponovne konekcije sa ljudima sa kojima ste jako lepo funkcionisali i zarađivali ranije – sve to vas čeka tokom septembra. Da će biti prisutna nervoza – hoće, ali obzirom na količinu posla i obaveza koji ćete paralelno odrađivati – to je negde potpuno normalno. Finansije se znatnije popravljaju.

Zdravlje

Dosta ćete voditi računa o zdravlju, pogotovo što ćete često imati nekih sitnijih tegoba. Pazite da se ne povredite, a vodite više računa i o kičmi, zglobovima.

Pogledajte još