Foto-konkurs Lagune: Ovo je moj #ČitalačkiRaj

Za one koji uveliko koriste aplikaciju Eden Books, krilatica „čitalački raj“ odnosi se upravo na taj virtuelni prostor u koji staje neograničen broj knjiga. Elektronskih, razume se.

Laguna bira tri najbolje fotografije na kojima se nalazi knjiga koju čitate na aplikaciji Eden Books, a vaša kreativnost treba da dođe do izražaja tako što će se taj naslov „ušuškati“ u neku zanimljivu pozadinu, okruženje, boje, filtere, šolje čaja, keksiće ili već u društvo kućnih ljubimaca… Vaša mašta ne prestaje da nas oduševljava, pa je ovo idealna prilika da joj date prostora da se razmaše. Još ako napišete zašto volite da čitate e-knjige ili sročite kratak prikaz knjige koja se nalazi na fotografiji, tim bolje!

Nagrada za prvo mesto je: dva meseca besplatne pretplate na Eden Books aplikaciji i jedan roman u Laguninom izdanju (fizički primerak), za drugo mesto jedan mesec besplatne pretplate i jedan roman u Laguninom izdanju (fizički primerak), a za treće mesto dobija se jedan mesec besplatne pretplate na Eden Books aplikaciji.

Konkurs traje od 8. februara do 8. marta ove godine.

Podelite fotografije na (otključanom) Instagramu profilu, i koristite hešteg #ČitalačkiRaj.

(izvor: Laguna)
Pogledajte još