Od danas radi BIOSKOP NA TERASI KOLARCA

Nakon uspešnog prošlogodišnjeg prvog letnjeg izdanja, i ovog leta Art bioskop Kolarac prikazuje filmove na otvorenom! Projekcije na terasi Kolarca počinju 22. juna u 21 sat I to filmom JOŠ JEDNA TURA, ovogodišnjim dobitnikom nagrade Oskar za najbolji film van engleskog govornog područja.

 

Uz poštujovanje svih mera kojima se sprečava širenje pandemije korona virusa, Art bioskop Kolarac će svim ljubiteljima sedme umetnosti, počevši od 22. juna prirediti veliko filmsko zadovoljstvo – projekcije na NA TERASI KOLARCA.

Beograđani će svako veče u terminu od 21 čas (jedna projekcija), pod vedrim nebom, moći da uživaju u najkvalitetnijim ostvarenjima koja su obeležila evropsku produkciju proteklih godina. Između ostalih, na programu će biti filmovi sa FEST-a 2021, Festivala autorskog filma 2020., ali I filmovi koje je publika ovog bioskopa rado gledala tokom prethodnih godina.

https://www.youtube.com/watch?v=lnCLNyCCfOI

Ovo je priča o četiri prijatelja koji rade kao profesori u srednjoj školi i  pokušavaju da poboljšaju svoje živote time što eksperimentišu konstantnim održavanjem nivoa alkohola u krvi…

Narednih večeri publika če moći da uživa i u drugim nagrađivanim naslovima među kojima su debitantski rediteljski film Viga Mortensena POSRTANJE, pobednik ovogodišnjeg 49. FEST-a film OAZA, dobitnik Zlatnog medveda na Berlinalu ZLO NE POSTOJI i mnogi drugi.

Jedna od poslastica za ljubitelje filma je nedelja crno-belih filmova. U okviru ove programske celine biće prikazan I najnoviji film Andreja Končalovskog DRAGI DRUGOVI  koji je osvojio nagradu BAFTA za najbolji film van engleskog govornog područja. Na programu će biti I korejski film TAJNI AGENT prikazan na FEST-u 2021.

Sa zadovoljstvom najavljujemo I festival žena reditelja koji će biti održan od 16. do 21. avgusta. Program ove smotre će biti uskoro objavljen.

Od 9. septembra Terasa Kolarčeve zadužbine će biti domaćin 14. Beldocs-a, međunarodnog festivala dokumentarnih filmova.

 

Zbog epidemioloških mera koje su još uvek na snazi, organizatori naglašavaju da je kapacitet ograničen na 30 mesta.

Ulaznice se mogu rezervisati pozivom na broj telefona 064 89 11 323 u periodu 17 do 22 časa. Cena ulaznice je 300 dinara.

U slučaju vremenskih neprilika organizatori zadržavaju pravo premeštanja programa u salu Art bioskopa.

Program i raspored projekcija dostupan je na linku:

http://www.kolarac.rs/art-bioskop/

Pogledajte još