DEJAN JE ZBOG MOJE ĆERKE PROMENIO VERU: Emina Mujić otkrila detalje braka njenog bivšeg zeta i Dalile i progovorila o ulasku u "Zadrugu 5"!

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, progovorila je o braku svoje ćerke sa Dejanom Dragojevićem i otkrila da se sama ponudila da uđe u "Zadrugu 5" kako bi pomogla Dalili, za koju veruje da je omađijana.

- Iskreno, rado bih ušla u rijaliti, da svi čuju šta imam da kažem. Svašta bih rekla i Dalili i Dejanu. Hoću najpre s njima da se suočim, a onda i sa onima koji im rade o glavi - kaže Emina, koja tvrdi da je njena ćerka pod dejstvom mračnih sila i da joj se zato dešavaju loše stvari:

- Na Dalilu je bačena crna magija! To niko sem mene nije primetio, ali ja apsolutno sve pratim. Znam kako izgleda omađijan čovek i zato moram svoju ćerku da spasem kako znam i umem.

Dalilina majka otkrila je da je Dejan Dragojević zbog njene ćerke promenio veru i postao Hasan.

- Deki je uz moju Dalilu pronašao mir i izlečio se od tuge koju mu je priredila porodica, majka i brat. On je promenio veru i ako se posle "Zadruge" vrati u Veternik, on će i tamo klanjati. Postio je za ramazan i Bajram, klanjao je na moje oči i išao je u džamiju - otkriva Emina.

Majka zadrugarke će oko Nove godine imati sastanak sa čelnicima Pinka i s njima će dogovoriti učešće u rijalitiju.

Plan je da krajem decembra odem na Pink i da razgovaram sa produkcijom o svemu, pa i o mom ulasku. Još ne znam da li ću biti ravnopravni učesnik rijalitija ili ću ući samo da popričam sa ćerkom - priča Emina, koja će u rijalitiju pokušati da izgladi odnose sa ćerkom:

- Dalila je više vremena provodila sa ocem nego sa mnom i sada je vreme da nadoknadimo sve što smo propustile. Nju je otac okrenuo protiv mene, ali ja ću joj sve objasniti. Videće da nije istina da sam je napustila, kao što joj je on napunio glavu.

Dalilina majka kaže da će se pred kamerama posebno obračunati sa Filipom Carem, koji je njenu ćerku prvo razveo, pa onda odbacio.

Ako uđem u "Zadrugu", Car je gotov. Uništiću ga! On je kriv jer se umešao u brak moje ćerke i zeta. Nije Dalila ništa tu kriva, već Filip - priča Emina Mujić.

Izvor: Informer.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još