Jelen Top 10 turneja “zapalila” Bor i Niš!

U petak, 10. juna, na prepunom Malom stadionu u Boru, publici su se predstavili bendovi Kanda, Kodža i Nebojša, Hypnotized, Obojeni Program, Goribor i Darkwood Dub. Nizanjem svima dobro znanih rok hitova, uz sjajnu publiku i dobro raspoloženje svih prisutnih, jedna od najveih rok žurki u Boru potrajala je do ranih jutarnjih časova.

Na “vrućem” jugu Srbije, samo dan kasnije, u prepunom dvorištu SKC-a, za Nišlije su svirali bendovi Darkwood Dub, Obojeni Program, Hypnotized, Bjesovi i Kanda, Kodža i Nebojša. Ljubitelji kvalitetnog rok zvuka ispunili su do poslednjeg mesta jedan od najlepših niških klubova. Sjajan nastup bendova i fenomenalna niška publika bili su garant odličnog provoda.

(old_image)

Prepuni koncerti širom Srbije dokaz su potrebe i želje mladih ljudi za drugaijim, kvalitetnijim muzikim sadržajem. Sjajna publika i fenomenalni nastupi bendova čine da Jelen Top 10 turneja bude asocijacija prave, savremene rok svirke, koju će Srbija dugo pamtiti.

Veliko finale Jelen Top 10 turneja bie u Beogradu!
U bašti SKC-a, 17. juna, sa početkom u 19 časova pored bendova koji su obeležili turneju, Kanda Kodža i Nebojša, Block Out, Hypnotized, Bjesovi i Darkwood Dub, po prvi put nastupie i grupa Eyesburn. Nakon četiri godine, ponovo sa vama bćie originalna postava grupe Eyesburn, Kojot, Laza i Alek, sa pojačanjem - Đura, Lale, Vukašin i Dule. Ovaj nastup u okviru Jelen Top 10 turneje bie najava njihovih novih pesama, albuma, kao i koncerta u SKC-u na jesen.

Pogledajte još