Ibra: Sada znam kako je Murinju!

Posebno kontroverzan je bio drugi jedanaesterac koji je svirao Bjorn Kujpers, a koji je navodno skrivio Alesandro Nesta oborivši Serhija Busketsa.

Kako može da svira onako nešto? Sramota! Nisam mogao da verujem da svirao penal dok lopta nije bila u igri. Kao da UEFA želi da u finalu Lige šampiona igraju dva određena tima. Sada razumem kako se Murinjo oseća kada dođe na Kamp Nou, grmeo je besni Ibrahimović posle meča.

POGLEDAJ VIDEO: Sudija poklonio penal Barseloni

I sam Nesta je negirao da je prekršaj postojao.

Jesam sklonio Pujola sa puta, ali tek pošto mi je stao u blok. Nijedan njihov igrač se nije bunio, pravdao se Nesta, a vi sami procenite da li je u pravu.
(old_image)
Sve te kritike pokvarile su i slavlje treneru Barselone Pepu Gvardioli, koji je poludeo zbog još jednog pokušaja da se umanji podvig njegove ekipe.

Snimak jasno govori da je penal bio u obe prilike. Kada u kaznenom prostoru vučeš protivnika za dres to je penal. Tako su mene učili od malih nogu, počeo je Gvardiola, a potom potpuno izgubio živce i u celu priču uključio i trenera Reala Žozea Murinja.

Ako gospodin Ibrahimović ili Murinjo misle da smo pobedili samo zahvaljujući sudijama podsetiću ih da smo peti put uzastopce među četiri najbolja.

Izvor: mozzartsport.com

Pogledajte još