Bajaga "kampuje" na Sajmu knjiga

"Od izlaska zbirke i novog albuma potpisao sam već gomilu knjiga i diskova raznim ljudima, ali mi je zadovoljstvo ponovo se naći sa fanovima i čuti njihove utiske o novim i starim pesmama. Uz to, Sajam knjiga je sjajna manifestacija koju ne treba propustiti", kaže Bajaga.

Bajaga i Instruktori
objavili su, početkom juna, CD "Daljina, dim i prašina" (izdavač Long Play) u paketu sa Bajagićevom prvom knjigom poezije "Vodič kroz snove" (izdavač ćirilične verzije Kompanija Novosti).

"Daljina" i ćirilični "Vodič" mogu se kupiti na kioscima i knjižarama u Srbiji za 450 dinara, u Crnoj Gori za pet evra i u Republici Srpskoj za deset konvertibilnih maraka. Disk i latiničnu verziju knjige objavio je, za ostatak bivše Jugoslavije, zagrebački Dallas Records.

Svoje knjige su, u sredu na Sajmu, takođe potpisivali Bajagini nekadašnji saborci iz Riblje čorbe, Bora Đorđević i Miša Aleksić.

Uživajte u pesmi "Još jednom" najdužoj u karijeri Bajage i instruktora, koja zatvara aktuelni album. Spot za nju (još uvek) nije snimljen, ali to nije prepreka za (uveliko) šestocifren youtube pregled:

Pogledajte još