Koncert Bajage i instruktora: Odlično do kraja uprkos jakoj kiši (VIDEO)

0

Grupa Bajaga i instruktori svirala je u subotu uveče na Donjem gradu Beogradske tvrđave pred najamanje 30.000 ljudi, koji su se velikim delom zadržali do kraja koncerta uprkos jakoj kiši.

Bajaga i instruktori svirali su dva i po sata, uključujući dva bisa, tokom kojih je upravo i počeo najjači pljusak u Beogradu. Prvi veliki nalet kiše, koja je do tada samo promicala u kapima, počeo je tokom izvođenja hita “Vreme” sa poslednjeg albuma.

Bez obzira na vremensku nepogodu, atmosfera u publici je bila vanserijska, a publika je čak aplaudirala gromovima.

FOTO GALERIJA: Bajaga i instruktori na Kalemegdanu

Na koncertu je promovisan poslednji album ovog benda “Daljina, dim i prašina”, mada su kičmu nastupa činile pesme iz cele karijere grupe.

Koncert Bajage i instruktora je počeo u 21.30 izvođenjem pesme “442 do Beograda”. Tokom izvođenja još jednog starijeg hita, “Gore, dole”, na bini su se pojavili – “trojica Žika” – gitarista Instruktora Žika Milenković, glumac i nekadašnji bubnjar Ekatarine velike Žika Todorović i basista YU grupe Žika Jelić.

Koncert je završen pesmom “Zažmuri”, koju je dočekalo nekih 10.000 ljudi, s obzirom da je poslednjih 10 minuta Bajaginog nastupa u Beogradu deo publike ipak morao da napusti zbog pljuska i grmljavine.

Izvor: Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.