OSIJEČKA POLICIJA POTVRĐUJE: Ubio se čovek koji je usmrtio dve osobe u kafiću!

Drama je okončana nakon pet sati, pošto su trojica specijalaca ušla u kafić pod punom opremom, a snajperista se povukao sa svog položaja.

Nakon trojice specijalaca, u kafić je ušlo još njih šest, posle čega se hitna pomoć približila izlazu.

Upadu je prethodio zvuk nalik na pucanj i specijalci su nakon ulaska u kafić pronašli mrtvo telo muškarca, a sve okolnosti još se utvrđuju.

Osiječko-baranjska policijska uprava saopštila je da je došlo do dvostrukog ubistva nešto posle 11 sati i u međuvremenu demantovala medijske navode da je napadač u kafiću držao taoce.

Prema izjavama nekih očevidaca, muškarac je prvo nenaoružan ušao u kafić, u kojem radi njegova supruga s kojom ima dvoje dece i navodno vodi brakorazvodnu parnicu, započevši da viče na nju.

U svađu supružnika se umešao i jedan od gostiju kafića, na šta je napadač otišao do svog automobila, uzevši iz njega automatsku pušku, naveli su hrvatski mediji.

Očevidac koji je prošao neposredno pre događaja pored kafića i obližnje autoperionice kaže da je primetio osobu koja je iz prtljažnika automobila vadila pušku.

- Učinilo mi se da je reč o vazdušnoj pušci i nisam obraćao pažnju. Ali, kad sam se za desetak minuta vraćao, policija je već bila na mestu događaja - kaže svedok koji je želeo da ostane anoniman.

"Jutarnji list" nezvanično saznaje da je ubistvo počinio Ivica Petričević zvani Musa, a da je u kafiću "Tiho", u kojem se sve dogodilo, ubijena i njegova supruga Slađana i gost Drago. Ivica i Slađana imaju dvoje dece starosti 14 i 16 godina.

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.