Stvari koje devojke UVEK rade u filmovima, ali NIKAD u stvarnom životu

1. Glumice koje sa savršenom kosom i šminkom ležu u krevet ili upravo ustaju iz njega. Mi smo raščupane, podbule i imamo podočnjake kad se probudimo, hvala lepo! Ma, samo pogledajte tu senku na njenim očima!

2. Žene sa decom izgledaju savršeno. Aaammmm, ne. Žene sa decom su uglavnom u haosu, nose tri torbe, udobnu odeću i drže dete čvrsto za ruku.

3. Seks sa grudnjakom. Ne znamo za vas, ali realno, osim ako se ne stidite svog tela, teško da ćete zaboraviti da skinete brus. Dakle, Kristina Hendriks je tu, i on joj neće skinuti brus? Ma daaaaj...

(old_image)

4. Moj glavni problem u filmovima - glavni lik sedi, odmara u svojoj dnevnoj sobi i - nosi cipele! Ko još nosi cipele po kući? Možeš tri puta da budeš Bred Pit, ali ako mi staviš blatnjave cipele na sto, letiš napolje!

5. Svaka najbolja prijateljica u svakom filmu iz univerzuma romantičnih komedija je super liberalna, hiper seksualna i nikad ne govori o svojim problemima. Dakle, na sve strane Samante iz "Seks i grad"? Pa onda niko ne bi bio sa neurotičnim glavnim glumicama!

6. Svaka mama gura ćerku da se uda. Stvarno? Stvarno? Ljudi koji pišu ove stvari su malo zaglavljeni u 19. veku...

7. Nikad ne ponavljaju odevne kombinacije. Nikad. To je nemoguće. To bi značilo da imaju ormane koji su poput torbe Meri Popins!

(old_image)

8. Imaju prijateljicu, ili su ta prijateljica koja je uvek zla prema svakom dečku jer je "zašitnički nastrojena". Paaa, ne. Ne znam za vas, ali ja ne bih mogla da podnesem nekoga ko je zao prema čoveku u koga sam zaljubljena...

9. Briju noge koje su savršeno glatke - uvek. Ok, oni se alaze na pustom ostrvu, al, njoj su noge uvek savršeno glatke. Ne radi to tako! Nakon mesec dana bi ličila na Čubaku, a ne na seksi Amazonku.

(old_image)

10. Glavna glumica šutne najboljeg frajera u školi/na faksu/poslu kako bi bila sa slatkim štreberom. Niko ne bi šutnuo Rajana Goslinga da bi bio sa Shia LeBufom!

Pogledajte još