CAR, KRALJ I SLUGA: Kako se hrani Vladimir Putin?

Vladimir Putin hrani se zdravo i dan počinje u bazenu posle čega sledi obilan doručak. Putin uživa u ruskoj kuhinji i na tanjiru se retko mogu naći internacionalni specijaliteti.

Naime, nikada ne pije kafu, već se budi uz zeleni čaj. Pije i voćne sokove, a od jeseni do proleća pije đus od cvekle i malo rena. To je odličan izbor, jer cvekla sadrži najširu lepezu vitamina i minerala, a autohtona je ruska biljka. Ren, očigledno, uzima zbog jačanja imuniteta i disajnih organa.

Najčešće, ipak, doručkuje ovsenu kašu, čime unosi deset magičnih vitamina, a odlična je i za održavanje telesne težine. Redovno jede i omlet uz mladi (švapski) sir sa medom, što je dobra odluka jer ima vrla malo kalorija i mnogo proteina. Kada ima težak dan jede prepeličja jaja, a prema pojednim izvorima pije ih žive, dok prema drugima - jede ih kuvana.

Vladimir Vladimirovič svuda ističe da obožava povrće, kao što su paradajz i krastavac, kao i da bi uvek dao prednost ribi u odnosu na meso, što je karakteristika većine Rusa.

Izvor: Novosti
Foto: Ruptly - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još