MASSIMO 14. FEBRUARA U SAVA CENTRU: Veliki beogradski koncert na Dan zaljubljenih

Godina 2018. bila je za Massima od velikog značaja. Izašao je album „Sada“ od kritike i publike hvaljeno delo od 14 pesama koje je na najbolji mogući način obeležilo 30 godina uspešne karijere. Koncertna 2018. godina je bila možda najveća i najopsežnija, Massimo je proputovao celi region i održao brojne rasprodate nastupe. Zato 2019. godinu jedan od najvećih muških vokala želi da započne pripremama za veliki spektakl – veliko slavlje ljubavi u Beogradu – koncert u Sava Centru 14. februara. Pripreme za Dan zaljubljenih u Beogradu već su u toku, to će biti produkcijski spektakl na visokom nivou. Uz Massimov bend u širokom sastavu pridružiće mu se i gosti iznenađenja koji će noć u Sava Centru učiniti nezaboravnom.

- Što je koncert bliže to sam uzbuđeniji i srećniji što ću upravo s beogradskom publikom proslaviti Dan zaljubljenih. Svi znaju da volim da slavim ljubav, da sam presrećan i toliko zahvalan što sam pronašao ljubav u svom životu i zato smatram da je moramo proslaviti na najbolji mogući način, a to je – uz muziku. Pripremamo zaista veliki spektakl, produkcijski, ali i u smislu repertoara. Moj bend, moji dragi prijatelji i vrhunski muzičari biće uz mene i pobrinuti se za vrhunsko muzičko iskustvo - rekao je Massimo koji je odmah nakon Nove Godine počeo sa intenzivnim pripremama za beogradski koncert.

Da bi se koncert Massima u Sava centru pretvorio u pravi spektakl u pripremi je još jedno iznenađenje.

Naime, pred beogradsku publiku kao predgrupa će izaći "Vatra" - bend s kojim je Massimo otpevao svoj veliki hit "Nama se nikud ne žuri".

Grupa Vatra predvođena frontmanom Ivanom Dečakom izuzetno se raduje prilici da zapeva u Sava Centru za Dan zaljubljenih.

Publika će tako uživo čuti duet Massima i "Vatre" koji su kritika i brojne radio stanice u regionu proglasile hitom godine – pesmu "Nama se nikud ne žuri".

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još