NAŠE VEČE IVANA BOSILJČIĆA 28. MAJA U VELIKOJ SALI KOMBANK DVORANE. MUZIČKA PREDSTAVA UZ STIHOVE JESENJINA, SIMONOVA, MILANA RAKIĆA

NOVI DATUM

Umetničko veče u Kombank Dvorani, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima.

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika I na turnejama  Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

,, Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju,osetio sam da mi duboko fali moja publika. Sa nestrpljenjem čekam sledeći susret sa publikom"
poručuje Ivan čije ćemo uloge u ruskim televizijskim serijalima uskoro videti i na našim TV ekranima.

 Podsetimo, Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske,filmske  i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.

Pogledajte još