Danas počinje sezona skijanja na Kopaoniku!

Najlepša srpska planina zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva 90 odsto kapaciteta ski-centra, je spremna za sve strastvene skijaše.

(old_image)

Kopaonik je nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope poseduje i neverovatan prirodni potencijal, uz oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine.

Vrhunski uređeni tereni ovog skijaškog centra sa 55 kilometara staza za alpsko i 12 kilometara staza za nordijsko skijanje, kao i snoubord park koji je opremljen po najvišim standardima, sa stazom ukupne dužine 450 metara, pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalaca, kao i snouborderima, zaljubljenicima u noćno skijanje i skijaško trčanje.

(old_image)

Hotel Grand na Kopaoniku je dobar izbor ako ste ljubitelj spa uživanja.  Na raspolaganju su sve blagodeti novootvorenog luksuznog SPA & Wellness centra “Grand Oaza” na 1800m2, opremljenog po uzoru na svetske SPA centre. Bogata ponuda u nekoliko barova i restorana, business centar sa najsavremenijom tehničkom opremom, vrhunska zabava u modernoj kuglani sa 8 traka, fitness centar sa najmodernijim spravama za vežbanje i kardioprogramom, bilijar sala i dečija igraonica, kao i multifunkcionalna sportska sala, samo su deo usluga koje ovaj hotel pruža svojim gostima.

Pogledajte još