Bajaga, Eva Braun, Ritam nereda, Repetitor - svi na Arsenalu!

Spisku izvođača koji su još ranije potvrdili učešće pridružili su se i - Bajaga i instruktori, Eva Braun, Ritam nereda, Repetitor, KBO! i Pero Defformero.

"Arsenal iz godine u godinu postaje sve značajniji ne samo srpski nego i regionalni festival, i drago mi je što ćemo i mi konačno naći u toj priči", kaže Momčilo Bajagić, čiji bend nastupa druge večeri 28. juna na glavnoj bini u prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, uz kragujevačke pank veterane KBO! i ranije najavljene legendarne Partibrejkerse i alternativce Kanda Kodžu i Nebojšu.

Iste večeri, u petak, na susednom Garden Stageu sviraju čak tri novosadska benda - uz kultne pankere Ritam nereda i metal-folkere Pero Defformero, nastupiće i ranije najavljeni Grate. Dan ranije, na glavnoj bini, otvaranje će proteći u znaku koncerta Smaka, pre njih će zasvirati još jedan kragujevački bend, Thimble, dok će Garden Stage biti rezervisan za Babe.

Poslednje večeri Arsenal festa, u subotu 29. juna na glavnoj bini, gde sviraju najpopularniji regionalni pank bendovi Hladno pivo i Goblini, program završava Repetitor. Na Garden Stageu, posle domaćih Popečitelja i kruševačkih rege majstora Zaa, sledi Eva Braun.

Kompletan raspored i satnica festivala biće poznati naredne nedelje.

Pogledajte još