EMOTIVNA ISPOVEST BRITANSKIH PRINČEVA! Vilijam i Hari: Poslednji razgovor s majkom nikada nećemo zaboraviti (VIDEO)

U dokumentarcu "Dajana, naša majka: život i nasleđe" koji će biti objavljen na 20. godišnjicu smrti princeze Dajane, najpotresniji je deo u kojem se njeni sinovi princ Vilijam i princ Hari prisećaju svog poslednjeg razgovora s mamom.

U vreme dok je princeza bila u Parizu, gde je 31. avgusta i poginula u saobraćajnoj nesreći, njeni sinovi su bili u škotskom Balmoralu s bakom i ostatkom porodice. Poslednji razgovor koji su vodili s mamom kratko je trajao jer su dečaci žurili da se pridruže rođacima Zari i Filipu kako bi se igrali. Prinčevi kažu da će ih to progoniti do kraja života.

- Taj telefonski razgovor neću nikada zaboraviti, usekao mi se duboko u sećanje. Da sam znao šta će se dogoditi ne bih to uradio. Hari i ja očajnički smo se trudili da završimo razgovor - govori princ Vilijam u dokumentarcu.

- Teško je prisećati se toga, s tim ću se nositi celog života. Siguran sam da bi razgovor bio potpuno drugačiji da sam samo znao da će se te večeri njen život završiti. Da sam to znao, rekao bih joj neke stvari - ispričao je princ Hari.

Dajanini sinovi rekli su da se tačno sećaju o čemu su tada pričali s mamom, ali nisu sadržaj razgovora hteli da ispričaju pred kamerama.

- Prvi put pričamo o njoj kao o našoj mami. Do sada je to bilo previše bolno, a i sada je jako bolno - rekao je Hari. Princ Vilijam rekao je da svojoj deci Džordžu i Šarlot stalno priča o baki Dajani.

- Kad spremam Džordža i Šarlot za spavanje, obavezno im pričam o baki Dajani. Želim da znaju da imaju dve bake, bez obzira na to što moje majke više nema - rekao je Vilijam i dodao da je Dajaninu prisutnost najviše osećao na svom venčanju.

Izvor: Večernji.hr
Foto: The Duke of Brittany - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još