GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VODOLIJA

Vaše zvezdano nebo tokom 2020. godine, obećava romantičan hod po srećnim oblacima i posebno naglašava vaše prvo, treće i jedanaeseto polje. Očekuju vas sjajne prilike koje će vam omogućiti lični razvoj, sreću u porodici i napredovanje u karijeri ili na statusnoj lestvici. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ciljeve u privatnm i poslovnom životu. Bićete dobro i bogato nagrađeni za sve što činite. Uspeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu. I onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja dok god osećate da u vama postoje topli talasi koji vas pokreću na razmenu emocija sa dragim osobama.

Ljubav:

Pred vama je period novih radosti, sreće i najlepših životnih ostvarenja – jer ponekad se i oni čudesni snovi ostvaruju. Podstaknuti ste na nova razmišljanja i stalo vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Od 12. januara vaša emotivna inspiracija će često prevazilaziti i nečija skrivena maštanja, u skladu sa svojom emotivnom prirodom sjajno umete da inspirišete svog partnera skoro u svakom pogledu. Uznemirenost koju ćete povremeno osećati ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. "Ljubavno sunce" će vas obasjavati tokom cele godine, tako da ćete imati dosta razloga da uveličate neke ljubavne ili porodične situacije posebno od 8. novembra meseca.

Posao:

Na osnovu intuitivne percepcije naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni. Važno je da se od 8. januara što efikasnije uklopite u nove ponude i mogućnosti koje predlažu vaši saradnici. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum, naročito u periodu od 4. marta, tokom maja, septembra i novembra meseca. U prilog vam ide svest o tome da se nalaziti u sjajnoj formi i da imate ambiciozne poslovne planove koji će se uklapati u zajedničke interesne ciljeve. Uz određenu dozu mudrosti i naročito sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere i da poboljšate materijalne mogućnosti tokom ove godine. Uspeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, zabave ili trgovine od septembra meseca vas očekuje novi uspeh.

Zdravlje:

Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog psiho-fizičkog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne stomačne tegobe ili virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 29. januara do 11. februara i od 29. maja do 11. juna.

Sugestije:

Vaš znak ima i posebnu astrološku privilegiju. Jupiter – planeta "velike sreće", uz aspekte sa Neptunom i Uranom donosi pozitivan uticaj, izvesnu privilegiju i "zlatne plodove" onda kada vam je to najpotrebnije. Vama 2020. godina počinje na neki čaroban način, koji će vas inspirisati da za sebe i najmilije izgradite oazu radosti i sreće. Ako priželjkujete sreću, sve što je potrebno nalazi se oko vas. Vaša sreća proističe iz odnosa sa partnerom i u porodičnoj atmosferi. Zajednica, udruživanje i timsko delovanje donose uspeh, ljubav i sreću. Učinite sve što je moguće da delujete u partnerstvu sa dragim osobama. Sada imate sjajnu priliku da ostvarite svoje velike ili tajne snove. Ljubav rađa ljubav - u vama, i oko vas.

Pogledajte još