GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

BLIZANCI

Za vas zvezdano nebo tokom 2020. godine donosi najveću ostvarenost kroz vaše prvo, četvrto i peto polje. Jupiter uz Saturna i Plutona koji borave u vašem sazvežđu, će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Možete da očekujete nove podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo. Sreća je u razmeni energije sa bliskim osobama. Sada možete da se posvetite i realizaciji svojih najvećih ili najlepših želja. Ako ste mladi ili slobodni, ovo je prilika za životnom prekretnicom. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz mnoga zadovoljstva koja će vas pratiti u društvenom životu i ljubavnim odnosima, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

Ljubav:

Od 11. januara vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osećati u odnosu sa bliskom osobom. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Već početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Ako ste slobodnog emotivnog statusa, potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popuštate više nego što želite, posebno u periodu od 3. marta i od 17. aprila. Tokom ove godine imaćete niz sjajnih prilika da ulepšate ili obogatite svoj društveni i ljubavni život. Očekuju vas poznanstva sa nekim izuzetno važnim osobama.

Posao:

Vaš smisao za dobrom organizacijom doći će do izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 19. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti koje vas prate promenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. U periodu od marta meseca imaćete priliku da se dodatno angažujete u paralelnim poslovima. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine. Pripremite se za period zlatnih rezultata i napredovanja na statusnoj lestvici od septembra meseca.

Zdravlje:

Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne nege i zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 26. marta do 12. aprila, i zatim od 3. do 19. oktobra i krajem decembra meseca.

Sugestije:

Vama 2020. godina donosi veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način ono što drugi ne mogu ili ne umeju. Mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju ili događaji koji će uneti više radosti u vaš privatni život i ljubavne odnose. Pomerite svoje subjektivne granice, vreme je za nove odluke, saznanja i životna iskustva. Okusite zov izazova, prihvatite izenadni rizik ili avanturu, jer sreća je na vašoj strani.

Pogledajte još